Bubbel-blandningar

Skrivet av: Linnea Hjelm
DELA PÅ FACEBOOKEn drink-familj att inspireras av och experimentera med är ”champagne”drinkarna. Det är lätt att blanda själv och de flesta kombinationer blir riktigt goda. Bjud på detta när du vill sätta lyxkant på en tillställning!
Basen är alkoholfritt mousserande vitt vin. Det finns ofta i vanliga livsmedelsbutiker.
Mimosa
Lika delar alkoholfritt mousserande vitt vin och apelsinjuice. Toppa med apelsinskiva på kanten. Denna drink serveras vanligtvis vid brunch.
Megmosa
Lika delar grapefruktjuice (välj röd för fin rosa färg) och alkoholfritt mousserande vitt vin (använd lite mindre än hälften grapefruktjuice om du vill. Megmosan är mer besk och mindre söt än Mimosa.
Pink Mimosa Rosé
1 del citronlemonad, 2 delar blodapelsinjuice och 3 delar mousserande alkoholfri rosé. Garnera med blodapelsinskiva på glasets kant.